Kamagra Jelly

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly a Kamagra potencianövelő termékcsalád egyik legjobb tagja, amely az erektilisz diszfunkciót (merevedési zavart) hivatott kezelni, de már jóval nagyobb számban használják erekciós betegség nélküli emberek is, mivel mindenkinek javallott, aki nem alkalmaz nitrátot tartalmazó készítményt. Hasonlóképpen más potencianövelő gyógyszerekhez, az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz gátlók csoportjába tartozik, és hihetetlen sebességgel fejti ki hatását. Kamagra Jelly az elmúlt évek legközkedveltebb potencianövelő gyógyszere.

Kamagra Jelly

Kamagra Jelly előnyei:

–              Extra sebességű felszívódás és hatás

–              Merevedési zavarban szenvedő és nem szenvedő férfiaknak is ugyanúgy javasolt

–              Hosszú távú napi alkalmazás után lévő abbahagyáskor sem alakul ki erekciós probléma

–              Kellemes fogyasztás, belekeverhető üdítőbe

–              Minden napra új íz a 7 darabos kiszerelésnek köszönhetően (One week pack)

Kamagra Jelly előnyeit nem tudják a kutatók felsorolni, akik büszkék az Ajanta Pharma legfiatalabb és ha nincs szerencsénk, akkor egészségünket is kockára tehetjük a hamisítvánnyal.

Kamagra Jelly ára

Kamagra Jelly 100 mg hatóanyagot tartalmazó tasakokban vásárolható meg, melyekből 7 darab különböző ízesítésű változata került a dobozba. Kamagra Jelly ára 1 500 forint körül van zacskónként, ettől mérsékeltebb áron kapható gyógyszer gyanús kell, hogy legyen a vevőnek. Az ennél lényegesen olcsóbb készítmények szinte biztos, hogy olcsó hamisítványok rossz minőséggel, amelyek veszélyesek is lehetnek.  Az Ajanta Pharma 2010-ben kiadott közleménye szerint a az előállítás zacskónként 850-950,-Ft-ba kerül. Ha ehhez még hozzáadjuk a szállítási költségeket Indiából és az ezt eladó internetes gyógyszertár minimális hasznát, akkor a kisebb tételek esetén 1500-2000ft, a nagyobb mennyiség esetén akár 1000ft-os ár is elképzelhető. Az ennél olcsóbban kecsegtető termékek minden bizonyossággal hamisak, és veszélyesek.

Kamagra Jelly külső jellemzői

Kamagra Jelly tasakos kiszerelésben megvásárolható potenciafokozó szer. Mivel zselésített, könnyebben szívódik fel a szervezetben, ezért rekord idő alatt tudja kifejteni hatását. Külső megjelenése egy téglalap alakú kis tasak amelyben 5g folyékony gél található meg, amely 1 dózis 100 mg módosított szildenafil-citrátot tartalmaz. A tasakokon Kamagra Oral Jelly felirat olvasható, amelyekre rá vannak nyomva a tételszám, lejárati és gyártási idő. A hét különböző ízesítésű tasakot egy „one week pack” csomagolású dobozba teszik bele, amely tartalmaz egy-egy a hét minden napjára gyártott különféle ízesítésű Kamagra Jelly 100mg-ot. A doboz alul és felül nem nyitható, hiszen egy szivárványban csillogó Ajanta hologramos zárral van ellátva, amely nem teszi lehetővé, hogy látható nyomok nélkül felbontsuk a dobozt.

Kamagra Oral Jelly

Kamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasak

Kamagra Jelly 100mg potenciafokozó gyógyszert ötletesen és marketing fogásként az egy heti csomag nevet adták készítményüknek, amely már sokkal több embernek kellett és rohamosan kezdtek el növekedni az eladások. Változatos íz világával Kamagra Jelly 100mg sokak kedvencévé vált nem csak potenciajavító hatása miatt, hanem azért is, mert alkalmazásakor méretnövekedés következik be a megnövekedett vérbőség okán, amely természetesen csak addig tartott, amíg a zselét használták mivel akkor sokkal nagyobbra tágult a pénisz barlangos teste.  Mindennapi használatra kiválóan alkalmas Kamagra Jelly 100mg méltó ellenfele lett a szintén Sildenafil tartalmú Viagrának.

Kamagra Jelly forgalomba hozatala óta nagy növekedést mutat a hírneve és eladásai tekintetében is. Kamagra Jelly megjelent, mint ’one week pack, azaz mint ’egy hetes csomag’ és generációkra, úgynevezett „Vol”-okra (Volumen) bontották a piacon való megjelenés dátuma szerint.

Így született meg a ’Vol 1’, ’Vol 2’, ’Vol 3’, ’Vol 4’. Minden ’Vol’ más-más íz kombinációban jelentette meg Kamagra Jelly 100mg terméket.

1.            Kamagra Jelly: vanília, babán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella

2.            Kamagra Jelly: mentol, rózsa eszencia, mangó, citrom

3.            Kamagra Jelly: litchi, guava, karamell, málna, kiwi, füge, zöldalma

4.            Kamagra Jelly: méz, kóla, kókusz, őszbarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

Kamagra Jelly forgalmazója

Kamagra Jelly forgalomba hozója az Indiában található Ajanta Pharma LTD. Az Ajanta az első cég, amely felfedezte a potencianövelő szerek zselésített változatát a világon. Kamagra Jelly 100 mg létrehozásának oka az volt, hogy az emberek keresték a számukra jó potencianövelő szert mind színvonalban, mind árban, amely a legrövidebb idő alatt szívódott fel a spontán szexhez. Mert a zselé hatása hamar érezhető, nem volt kérdéses, hogy gyorsan a férfiak kedvencévé válik. Kamagra Jelly a világ legszebb kinézető és a világon a legnépszerűbb potenciaerősítő szer. Ezen kívül az Ajanta Pharma vállalat minden évben kijön valami újdonsággal, amelyet a felhasználók nagyon kedvelnek.

Az Ajanta Pharma Limited székhelye Mumbai. Címe: Ajanta House, Charkop, Kandivili. Maharasthra, India. 1973-ban jegyezték be és az üzleti világban, azóta hatalmas utat járt be. Legfőbb területe a kutatás. Összességében elmondható, hogy az Ajanta Pharma érdekeltségi területe elég sokrétű.

Kamagra jelly 100mg nőknek

Kamagra Jelly 100 mg férfiak számára lett kifejlesztve, ezért nők elvileg nem használhatják. Nők esetében nem végeztek kísérleteket e gyógyszerrel, ezért nincs információnk arról, milyen hatással van pontosan a női szervezetre. Ettől függetlenül a tapasztalatok azt mutatják, hogy a nők is alkalmanként élnek Kamagra Jelly 100mg potencianövelő szer előnyeivel. A hatást tekintve nem lesz olyan, mint a férfiak esetében; a tapasztalatok szerint csak minden második nőnél válik be. Mivel a 100 mg egy férfinak egyszeri adag, a hölgyeknek csökkenteni kell az adagolást. Ebben a kivételes esetben meg kell felezni a tasak tartalmát, figyelemmel kell lenni az ellenjavallatokra is. De a legjobb ha nem alkalmazza a gyógyszert nő mivel a használati utasításban is ellenjavallt.

Kamagra Jelly 100mg rendelésre

Kamagra Jelly 100mg –ot online lehet megvásárolni, ahol az online gyógyszertárak internetes áruházai teszik lehetővé a vásárlást. A megrendelő 1-2 napon belül hozzájut a megrendelt termékhez, attól függően, hol lakik megrendelő és milyen módját választja a kézbesítésnek.

A kiszállítás diszkréten történik, nincs feltüntetve a csomag tartalma, és a feladó magánszemély, ezzel is elősegítve a tapintatosságot az esetleges kérdezősködésekben a postástól. Semmilyen formában nem történik utalás a csomag mibenlétére. Kamagra Jelly rendelés az adatok megadása után pár kattintás után regisztrálódik, és a szükséges visszaigazolás után valós rendeléssé válik, amelyet leginkább előreutalással, vagy postai utánvétellel rendeznek.

Kamagra Jelly 100mg a fórumokon

Nem meglepő módon az emberek nagy része szeret információkat gyűjteni Kamagra Jelly 100 mg rendelését megelőzően. Érdeklődik, mennyi az igényeinek megfelelő dózis, van úgy, hogy más termék iránt is tudakozódik.

Kamagra Jelly 100mg potenciajavító után való kutakodás során az internetről lehet beszerezni a legrészletesebb információt a termékről és el lehet dönteni, mennyire szimpatikus a márka. A vevők befolyásolására van lehetőség, hisz „tapasztaltabb potencianövelő alkalmazók” rendre elmondják véleményüket. Kamagra Jelly készítménnyel kapcsolatban is érdekes ötletekre lehet szert tenni  és a kérdéseknek is helyt adnak a legtöbb fórumon.

„Mostanság elég sokat irkáltok a “Kamagra” nevű szerről. Szeretném, ha valaki őszintén leírná a mellékhatásait, illetve akiknek van tapasztalata a DP-vel és ezzel a szerrel is, írnának valamiféle összehasonlítást. értem ez alatt: szex minősége, tartósság, megbízhatóság, magabiztosság, mellékhatások…. illetve melyik jobb? A zselé vagy a tabletta? Valamint nem utolsó sorban egy helyet ahol tuti Kamagrát lehet beszerezni.. / nemrég kaptam egy kéretlen levelet “Nagy Béla” nevŰ Kamagra Zselé/tabletta árusító emberkétől, gondolom innen bogozta ki a címem, mint még sok más címet is ahogy láttam…

„A Kamagra elősegíti a libidót is, nem csak a merevedést.”

Ezért beszerzés előtt ajánlatos körbenézni az internetes fórumokon.

Kamagra Jelly 100mg tárolása

Kamagra Jelly 100 mg tárolása nem különbözik más gyógyszerek tárolási feltételeitől. Minden külső behatástól védeni kell és amennyiben lehetséges, az eredeti csomagolásban javasolt tartani. Az egészségügyi előírásokat  betartva tiszta körülmények között kell gyermek által nem elérhető helyen tárolni szobahőmérsékleten. A dobozon feltüntetett szavatossági időre oda kell figyelni, a szavatosság lejárta után felhasználása nem ajánlott.

Kérdezze meg gyógyszerészét, amennyiben nem tudja, mit tegyen fel nem használt orvossággal. A gyógyszereket tilos kukába dobni. Másnak ne adja oda a fel nem használt Kamagra Jelly 100mg potenciafokozó készítményét, mivel egészségügyi komplikációkhoz vezethet!

Kamagra Jelly a Kamagra potencianövelő termékcsalád egyik legjobb tagja. Kamagra Jelly előnye az extra sebességű felszívódás , abbahagyásakor sem alakul ki erekciós probléma.